ua en ru

Бойовики за вечір більше 50 раз обстріляли позиції сил АТО, - прес-центр

Бойовики за вечір більше 50 раз обстріляли позиції сил АТО, - прес-центр Фото: Бойовики на Донбасі

Станом на ранок бойовики продовжують обстріли позицій українських військових

Бойовики на Донбасі за вечір 18 липня більше 50 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) і мирні населені пункти. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

За даними прес-центру, з 18.00 до 00.00 бойовики більше 50 разів здійснили обстріл позицій українських військових і мирних населених пунктів.

"З них - понад 30 разів з забороненого мінськими домовленостями зброї: 152-х і 122-мм гаубиць, 120-мм мінометів. Це неодноразово сталося в районах н. п. Авдіївка, Опитне, Піски, Первомайське, Водяне, Красногорівка, Тоненьке, Хімік, Старогнатівка, Верхньоторецьке, Новоселівка тощо. Зі стрілецької зброї бандити вели вогонь поблизу н. п. Широкіне, Станиця Луганська, Чермалик, Щастя", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, протягом 18 липня зафіксовані прольоти 11 безпілотників бойовиків.

Як зазначається, сьогодні, 19 липня, станом на 6.00, бойовики продовжують обстріли позицій сил АТО.

"В порушення домовленості про припинення вогню, терористи вели вогонь з гаубиць і мінометів поблизу н. п. Опитне, Авдіївка, Березове, Яснобродівка, Первомайське", - відзначили в штабі.

ОПЕРАТИВНЕ ЗВЕДЕННЯ НА РАНОК 19 ЛИПНЯ 2015 РОКУПротягом минулої доби, 18 липня ситуація на сході України залишалася ст...

Posted by Прес-центр АТО on 18 липня 2015 р.

Нагадаємо, за даними штабу за вчорашній день, ситуація на Донбасі залишалася стабільно неспокійною.