ua en ru

Бойовики за добу 17 раз обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 17 раз обстріляли сили АТО, - штаб АТО

Бойовики 9 квітня з 00:00 до 18:00 17 раз обстріляли сили антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"9 квітня з півночі до 18 годин вечора ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. Уздовж лінії розмежування противник провів 17 обстрілу позицій наших військ", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, найбільш інтенсивні обстріли зафіксовані в районі населених пунктів Авдіївка, Дослідне, Піски і Водяне Донецької області.

"Так, недалеко від Авдіївки у другій половині дня російсько-терористичні війська вели вогонь по наших позиціях з гранатометів, кулеметів, зенітної установки, танки, мінометів і артилерії калібру 122 міліметри", - повідомляє штаб АТО.

Після півночі бойовики зі стрілецької зброї обстріляв позиції українських військ в районі Широкине. Крім того, з мінометів були обстріляні позиції сил АТО в районі шахти " Бутівка, населених пунктів Піски і Дослідне. Всього злочинці провели 6 мінометних обстрілів, в тому числі 4 - з мінометів калібру 120 міліметрів.

У Луганській області з 13:00 до 14:00 злочинці зі стрілецької зброї обстріляли наші позиції в районі Кримського.

Нагадаємо, як повідомили сьогодні в Адміністрації Президента України, ситуація в зоні АТО залишається напруженою, але контрольованою.