ua en ru

Бойовики за добу 66 разів обстріляли сили АТО на Донбасі

Бойовики за добу 66 разів обстріляли сили АТО на Донбасі Фото: бойовики на Донбасі

Обстріли зосереджені у Донецькій області

Протягом минулої доби, 26 грудня 2015 року, проросійські бойовики 66 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що позиції сил АТО в Зайцевому бойовики інтенсивно з 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок, озброєння БМП і танка. Також зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики обстріляли військових на підступах до Мар'їнки, сили АТО відкрили у відповідь вогонь. Крім того, незаконні формування прицільно обстріляли Новоселівку та Троїцьке.

Також повідомляється, що в районі Донецького аеропорту і північніше Горлівки бойовики провокували сили АТО на вогонь у відповідь, а з Комінтернового з мінометів і зенітних установок обстріляли опорний пункт військових біля Талаковки.

"З опівночі проросійські гібридні озброєні банди вже сім разів відкривали вогонь у бік наших позицій", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 27 грудня 2015 року:Минулої доби бандформування російсько-терорис...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 26 декабря 2015 г.

Нагадаємо, в результаті обстрілу Зайцевого загинула жінка.