ua en ru

Бойовики продовжують провокації і обстріли уздовж лінії розмежування на Донбасі, - штаб

Бойовики продовжують провокації і обстріли уздовж лінії розмежування на Донбасі, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Обстріл Широкіно не припиняються

Бойовики продовжують провокації уздовж лінії розмежування і обстріли сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Загарбники продовжують провокації і знищують інфраструктуру населених пунктів, розташованих уздовж лінії розмежування. Починаючи з 18:00 години вчорашнього вечора, продовжують обстрілювати наші позиції практично зі всього наявного у них зброї. На луганському напрямку бандити застосовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, кулемети, протитанкові ракетні комплекси, снайперські гвинтівки і стрілецьку зброю, обстрілюючи переважно Станицю Луганську. Дісталося і Щастя", - йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики обстріляли Гранітне, Дослідне, Березовий і Піски. На артемівському - вели вогонь по українським військовим у Світлодарську, Ленінському, Кірове, Погоди і Золотом. Крім того, продовжують обстріли Широкіно.

"БПЛА злочинців були помічені в небі за напрямами Чермалик-Новоселівка, Ясинувата-Донецьк, Старобільськ-Курячевка, Лиман-Щастя, а також Весела Гора-Щастя", - відзначили в штабі.

Загарбники і надалі продовжують провокації та нищать інфраструктуру населених пунктів, що знаходяться вздовж лінії розме...

Posted by Прес-центр АТО on 15 Май 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу зафіксовано проліт 7 безпілотників бойовиків.