ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО з танків і артилерії, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО з танків і артилерії, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Під вогонь потрапили і мирні населені пункти

За минулу ніч проросійські бойовики обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з танків, артилерії, зенітних установок та інших видів озброєння. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Починаючи з 18:00 19 травня загарбники продовжили обстрілювати наші позиції і мирні населені пункти, використовуючи танки, артилерію, міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та інші види озброєння", - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО зазначили, що на Луганському напрямку бойовики обстріляли із зенітних установок, мінометів і гранатометів Щастя, Трьохізбенку, Кримське, Гранітне, Попасну і Катеринівку.

Крім того, обстріляні Золоте, Кірове, а також Ленінське та Майорськ Донецької обл.

За даними штабу, бойовики з мінометів і артилерії, заборонених мінськими домовленостями, обстріляли Верхнєторецькє, Піски, шахту "Бутівка", Новоласпу і Опитне. По Пісках також стріляли з танків і 120-мм мінометів із запальними боєприпасами.

"В районі Маріуполя загарбники ...продовжили обстрілювати багатостраждальне Широкине. Злочинці використовували танк, міномети, гранатомети. Стріляли і снайпери", - йдеться в повідомленні.

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора загарбники продовжили обстрілювати наші позиції та мирні населені пункти, ви...

Posted by Прес-центр АТО on 19 Май 2015 г.

Нагадаємо, в бою в Луганській обл. загинули 4 українських військових, 2 - поранені.