ua en ru

Бойовики вночі з артилерії обстріляли Мар'їнку і Гнутово, - штаб АТО

Бойовики вночі з артилерії обстріляли Мар'їнку і Гнутово, - штаб АТО Фото: ситуація в зоні АТО

Обстріл позицій АТО не припинявся всю ніч

Бойовики вночі з мінометів і артилерії обстріляли Мар'їнку і Гнутово Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО).

"Не забули варвари 21 століття обстріляти і мирні населені пункти. З мінометів і артилерії вони вели вогонь по Гнутово і Мар'їнці", - йдеться в повідомленні.

Як відзначається, починаючи з 18:00 вчорашнього вечора і до ранку 4 червня бойовики не припиняли обстріл позицій сил АТО.

"Зламавши свої зуби під Марьинкой, бойовики надалі спромоглися лише на підлі обстріл в темний час доби. На Маріупольському напрямку з артилерії, мінометів гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Широкіно", - повідомили в штабі.

У Луганській області бойовики вели вогонь по Донецькому, Новотошковскому, Станиці Луганської та Кримському. На артемівському напрямку бойовики обстріляли з гранатомета Золоте, а зі стрілецької зброї - Ленінське.

"На донецькому напрямку загарбники вели вогонь з мінометів по Пісках, а з гранатометів - за Новотроицкому", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Також наголошується, що БПЛА незаконних збройних формувань були зафіксовані в небі над українськими позиціями 18 разів.

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора і до ранку, 4 червня, злочинці не припиняли обстріли позицій сил АТО. Зламав...

Posted by Прес-центр АТО on 3 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, вчора цілий день тривали бої під Марьинкой Донецької області. В результаті обстрілу загинули 2 мирних жителів, 5 - були поранені.