ua en ru

Бойовики за ніч більше 20 разів обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за ніч більше 20 разів обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Після опівночі бойовики обстріляли Новотошківське з "Градів"

У ніч на 10 червня проросійські бойовики більше 20 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Ніч у зоні проведення АТО була неспокійною. Зафіксовано понад 20 обстрілів позицій українських військ. До опівночі найгарячіше було на Артемівському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики двічі обстріляли Курдюмовку з 152-мм артилерійських систем, а в районі Кірового, Лозового, Золотого і Неліпівки сили АТО обстріляні з мінометів різного калібру, гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, з 122-мм і 152-мм артилерійських систем бойовики обстріляли Широкине під Маріуполем, також 122-мм снарядами - Водяне, а з мінометів - Мар'їнку. Широкине під ранок обстріляно з гранатометів і стрілецької зброї.

"Після опівночі проросійські найманці активізувалися в районі Луганська. Трьохізбенку вони двічі обстрілювали з 152-мм артилерійських систем. А по Новотошківському били з РСЗВ "Град", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що в районі Артемівська обстріляні позиції АТО біля Попасної, Степового і Новозванівки.

Ситуація в зоні АТО в ніч з 9 на 10 червня 2015 рокуНіч в зоні проведення АТО була неспокійною. Зафіксовано понад 20 о...

Posted by Прес-центр АТО on 9 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО загинули 8 і поранено 5 військових.