ua en ru

Бойовики за день 17 разів порушили режим припинення вогню, - штаб АТО

Бойовики за день 17 разів порушили режим припинення вогню, - штаб АТО Фото: бойовики

Боевики за день 17 раз нарушили режим прекращения огня, - штаб АТО

Бойовики за сьогоднішній день 17 разів порушили режим припинення вогню, продовжуючи обстріл позицій українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу антитерористичної операції (АТО).

"4 травня з півночі до 18 годин ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася напруженою. Незаконні збройні формування 17 разів порушили режим дотримання припинення вогню, продовжували збройні провокації, вели обстріл позицій наших військ", - йдеться в повідомленні.

4 травня з опівночі до 18 години ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. Незаконні ...

Posted by Прес-центр АТО on Monday, May 4, 2015

Зокрема, в Донецькій області бойовики 5 разів вели вогонь по позиціях українських військових з мінометів калібром 120 мм в районі населених пунктів Хімік, Кам'янка, Павлопіль і Піски.

Обстрілу з артилерійських систем калібру 122 мм були піддані сили АТО в районі населених пунктів Водяне, Піски і Опитне. Крім того, поблизу населеного пункту Опитне бандити обстріляли позиції сил АТО з танка.

Позиції українських військових сьогодні також обстрілювалися в Широкіно Донецької області з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У Луганській області за сьогоднішній день вогонь по позиціях сил АТО не відкривався.

Нагадаємо, сьогодні вранці штаб АТО повідомляв, що бойовики за добу 95 раз обстріляли сили АТО.