ua en ru

Винуватцю аварії, в якій загинула Марина Голуб, офіційно пред'явили звинувачення

Організатору дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), в якому загинула відома актриса Марина Голуб, Олексію Русакову сьогодні, 14 жовтня, офіційно пред'явили звинувачення. Улаштовувача аварії, що втік з місця злочину, судитимуть за статтями 125 і 264 КК РФ ("порушення правил дорожнього руху, що призвело з необережності смерть двох або більше осіб") і ("залишення в небезпеці").

Раніше стало відомо, що мимовільний вбивця актриси був затриманий поліцією. 32-річний працівник переховувався в підмосковному селищі, звідки його виманили за допомогою "оперативної гри".

За день до затримання Русаков розповсюдив в Інтернеті відеоролик, в якому попросив вибачення у рідних і близьких Голуб і повністю визнав свою провину.

Нагадаємо, 13 жовтня в Московському художньому театрі імені Чехова пройшла громадянська панахида по Голуб. Попрощатися з 54-річною актрисою прийшли глядачі, її друзі, колеги та учні. Марина Голуб загинула в ніч на 10 жовтня в результаті аварії, яка відбулася на перетині проспекту Вернадського і вулиці Лобачевського на південному заході Москви.

Читайте також: У Москві поліція затримала ймовірного винуватця загибелі Марини Голуб