ua en ru

У США літак врізався в будівлю аеропорту, чотири людини загинули

У США літак врізався в будівлю аеропорту, чотири людини загинули
У США невеликий літак врізався в будівлю аеропорту Mid-Continent біля міста Уічіто (на півдні штату Канзас), в результаті чого загинули щонайменше чотири людини.

У США невеликий літак врізався в будівлю аеропорту Mid-Continent біля міста Уічіто (на півдні штату Канзас), в результаті чого загинули щонайменше чотири людини, повідомляє CNN з посиланням на співробітника міської пожежної охорони Бреда Кріспа.

Інцидент стався в четвер вранці. За інформацією Кріспа, ще п'ять осіб отримали поранення.

"Пожежники протягом декількох хвилин вели жахливий бій з вогнем. Зараз ситуація під контролем. Ми намагаємося визначити всіх співробітників і відвідувачів, які могли перебувати в будівлі", - розповів начальник пожежної охорони Рон Блеквелл.

За даними представника місцевої лікарні, троє постраждалих перебувають у критичному стані і один - у задовільному.

У повідомленні аеропорту кажуть, що рейси виконуються в штатному режимі. У ньому також наголошується, що "будівлі було завдано серйозної шкоди, в тому числі обрушилися стіни і стелі".

Нагадаємо, 20 жовтня в Москві в аеропорту Внуково літак Falcon-50 при зльоті зіткнувся з снегоуборщиком, серед загиблих - головний виконавчий директор французької нафтової компанії Total Крістоф де Маржері.