ua en ru

В Одеській області правоохоронці затримали двох працівників облпрокуратури за хабар в 70 тис. дол

В Одеській області правоохоронці затримали двох співробітників прокуратури області за вимагання та отримання хабара в разиере 70 тис. дол.

В Одеській області правоохоронці затримали двох співробітників прокуратури області за вимагання та отримання хабара в разиере 70 тис. дол. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України (ГПУ).

Як повідомляється, двоє працівників прокуратури Одеської області, діючи за попередньою змовою, вимагали та отримали хабар за непритягнення особи до кримінальної відповідальності.

"Після отримання в суді дозволу на проведення негласних слідчих (розшукових) дій, 30 липня 2014 р. під час одержання частини обумовленої суми неправомірної вигоди у розмірі 630 тис. грн і 12,5 тис. дол. був затриманий на місці злочину старший прокурор відділу прокуратури Одеської області", - йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

За вказаним фактом у Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

"В даний час проводиться комплекс невідкладних слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення фактичних обставин вчиненого кримінального правопорушення", - йдеться в повідомленні.