ua en ru

В Одесі затримані ймовірні терористи з Придністров'я, - МВС

Міліція в результаті спецоперації вночі з 27 на 28 січня в Одесі затримала злочинну групу з Придністров'я. Про це у Facebook повідомив радник міністра МВС України, нардеп від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

"Ця трійця обґрунтовано підозрюється у скоєнні низки тяжких злочинів на території Придністров'я і Молдови, а саме - у замовних вбивствах, рекеті, викраденні людей, організації вибухів. На даний момент перевіряється можлива причетність цієї групи до здійснення терористичних актів на території України і зокрема в Одесі на замовлення російських спецслужб ", - повідомив Геращенко.

За його словами, на орендованій квартирі та з автомобіля затриманих були вилучені 2 кг вибухівки типу пластид, 2 гранати РГД-5, одна - Ф-1, а також пістолети ТТ і Макарова.

Смотрите также: Найвигідніша оренда квартир на будь-який період часу, детальніше на сайті http://parklane.ua.

Всі троє затримані та поміщені в СІЗО. Слідство і прокуратура вимагає обрати для них запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, 25 січня СБУ заявила про ліквідацію групи терористів, які обстріляли Маріуполь. В результаті обстрілу загинуло 30 осіб.