ua en ru

У Миколаївській області на території порту зійшли з рейок локомотив та чотири вагони, постраждалих немає

У Миколаївській області на території ДП "Миколаївський морський торгівельний порт" 11 травня 2013 р. о 00:30 зійшли з рейок локомотив та чотири вагони, постраждалих немає. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДержНС).

Так, у приймально-здавальному парку, під час руху вантажного потягу у складі двох спарених локомотивів, 29 вагонів завантажених металопрокатом та чотирьох порожніх вагонів стався схід з рейок головного локомотиву з подальшим бічним зіткненням з порожніми вагонами, які стояли на іншій колії.

Внаслідок зіткнення локомотив та чотири порожні вагони зійшли з рейок та перекинулись. Жертв та постраждалих немає. До ліквідації аварій залучені відновний потяг Одеської залізниці та працівники порту. Причина та розмір матеріальних збитків - встановлюється.

Разом з тим, слідчим відділенням ЛВ УМВС України в Миколаївській області розпочате кримінальне провадження за ст. 276 КК України "порушення правил безпеки руху, або експлуатації залізничного чи повітряного транспорту".

Читайте також: Причиною аварії потяга з хімікатами в Бельгії стало перевищення швидкості