ua en ru

У Маріуполі провели спецучения за участю сил АТО і активістів

У Маріуполі (Донецька область) провели перші спеціальні навчання за участю військовослужбовців Національної гвардії України, Збройних Сил і представників самооборони міста.

У Маріуполі (Донецька область) провели перші спеціальні навчання за участю військовослужбовців Національної гвардії України, Збройних Сил і представників самооборони міста. Про це повідомляє прес-група сектора "М", передає прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

"За легендою навчань, незадоволені громадяни у цивільному заблокували адміністративна будівля. На місце негайно прибув спільний патруль бійців добровольчого батальйону та місцевих активістів. Після невдалої спроби локалізувати конфлікт, на допомогу патрульним прибув армійський спецназ. В результаті, порушників громадського порядку було затримано та передано компетентним органам", - коментується в повідомленні мета навчань.

За словами організаторів спеціальних навчань, в їхніх планах є продовження відпрацювання спільних дій з наведення громадського порядку в різних умовах, як у Маріуполі, так і за його межами.

Нагадаємо, 17 листопада стало відомо, що на одному з підприємств "Укроборонпрому" на цьому тижні пройдуть навчання для військовослужбовців Збройних сил України по експлуатації військової техніки.