ua en ru

У Маріуполі невідомі обстріляли колону військової техніки, підірваний автомобіль, -ЗМІ

У Маріуполі 16 жовтня невідомі обстріляли колону військової техніки, проводиться розслідування.

У Маріуполі 16 жовтня невідомі обстріляли колону військової техніки, проводиться розслідування. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"За фактом вибуху в Маріуполі, який стався на дорозі, по якій рухалася колона військової техніки, проводиться розслідування. Постраждалих серед українських військовослужбовців немає", - йдеться в повідомленні.

У той же час, як пише місцеве видання "0629" з посиланням на очевидців і міліції, інцидент стався близько 18:00 на вулиці Тополина, де рухалася колона військової техніки, яку обстріляли члени диверсійно-розвідувальної групи. В результаті один із снарядів потрапив в автомобіль, який загорівся і вибухнув. Згорілий автомобіль, як наголошується, належав цивільній особі. Міліція припускає, що на момент вибуху в транспортному засобі нікого не було. До медиків повідомлення про дану подію не надходило.

У штабі територіальної оборони міста виданню повідомили, що ніяких інцидентів з військовими там не відбувалося.

Нагадаємо, 14 жовтня бойовики обстріляли селище Сартана під Маріуполем, в результаті чого, за даними екс-голови Донода Сергія Тарути, загинули 9 осіб.