ua en ru

У Луганській області з пошкодженої від артобстрілу колонії втекли 4 ув'язнених, - ОГА

У Луганській області з пошкодженої від артобстрілу колонії втекли 4 ув'язнених, - ОГА
У селищі Чорнухине Луганської області огорожа колонії суворого режиму постраждала від артобстрілу бойовиків, що дало можливість втекти чотирьом ув'язненим.

У селищі Чорнухине Луганської області огорожа колонії суворого режиму постраждала від артобстрілу бойовиків, що дало можливість втекти чотирьом ув'язненим. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Він повідомив, що вночі бойовики ЛНР обстріляли селища Чернухіно Попаснянського району, де розташована колонія суворого режиму, в якій міститься близько тисячі ув'язнених.

"Кілька снарядів вибухнули в безпосередній близькості від колонії і пошкодили огорожу. В пролом, що утворився, втекли четверо засуджених за тяжкі злочини. Троє з них - жителі Красного Луча (місто на півдні Луганської області, яке знаходиться під контролем бойовиків), один - з Джанкоя (Крим). Одного з утікачів до закінчення відсидки залишилося рік, двом - по два роки, ще одному - сім років", - розповів Москаль.

У ЛОДА додали, що втеклих злочинців шукають.

Нагадаємо, 10 серпня від артобстрілу постраждала донецька виправна колонія №124, звідки втекли 72 ув'язнених.