ua en ru

В Луганській обл. в плавильному цеху у результаті нещасного випадку травмовано двох працівників

В Луганській обл. в плавильному цеху стався груповий нещасний випадок, в результаті якого двоє працівників отримали термічні опіки. Про це повідомила прес-служба прокуратури Луганської обл.

"Вчора 28 квітня 2013 р. в плавильному цеху ТОВ "Екіна" м. Стаханова травмовано двох працівників. При виконанні робіт внаслідок викиду розплавленого металу термічні опіки отримали два працівники плавильного цеху електрошлакового переплаву 1974 і 1980 р.н.", - йдеться у повідомленні

Плавильників госпіталізовано до Стахановської міськлікарні. Стан оцінюється як важкий.

Даний факт СВ Стахановського МВ ГУМВС України в Луганській обл. внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється прокуратурою м. Стаханова і знаходиться на контролі прокуратури області.

За кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.272 КК України визначено покарання у вигляді обмеження свободи на строк до 3 років.

Читайте також: Викид метану на шахті в Макіївці: Двоє загиблих, почато кримінальне провадження