ua en ru

У Київській обл. обстріляли правоохоронця

У селі Білогородка Київської області в одному з приватних будинків 25 грудня близько 17 годин злодії напали на працівників Державної служби охорони, при цьому розстрілявши одного з них. Про це йдеться в повідомленні прес-служби регіонального управління МВС України.

"Вчора близько 17 години в одному з приватних будинків, розташованого в селі Білогородка Київської обл., спрацювала сигналізація. Наряд держслужби охорони Києво-Святошинського району прибув на місце події", - сказано в повідомленні.

По приїзду міліцією під час огляду будинку були виявлені злодії, які намагалися протаранити міліцейську машину своєї, потім вийшли з машини і вистрілив в упор у одного з працівників міліції. Після чого підпалили обидва автомобіля і зникли в невідомому напрямку.

Для з'ясування всіх обставин на місце злочину прибула слідчо-оперативна група, експертно-криміналістична лабораторія, вибухотехніки та кінологічна служба.

Пораненого бійця ДСО доставили в районну лікарню.

Слідчим відділом Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ст. 348(посягання на життя працівника правоохоронних органів) Кримінального кодексу України.

Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню та затриманню підозрюваних осіб. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, 18 грудня прокуратура Києва повідомила про вбивство в центрі Києва трьох міліціонерів.