ua en ru

У Києві під час затримання ґвалтівників поранено 3 міліціонера та 2 активіста

У Києві під час затримання ґвалтівників отримали поранення три міліціонера і два представники громадських об'єднань. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Києві.

"Сьогодні вночі в 00.37 години по спецлінії "102" до чергової частини Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві зателефонував чоловік, який повідомив, що у квартирі двоє невідомих ґвалтують його дівчину. За викликом негайно виїхав наряд патрульно-постової служби. Також на місце події прибули представники одного з громадських об'єднань", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в МВС, міліціонери та активісти зайшли в під'їзд і зателефонували у зазначену в повідомленні квартиру на першому поверсі. В цей час відчинилися вхідні двері невідомий чоловік кинув у бік правоохоронців вибуховий пристрій, швидко зачинив двері, після чого пролунав вибух.

"У результаті вибуху три співробітника міліції і два представника самооборони отримали вибухові рани плечей, множинні осколкові поранення нижніх кінцівок і живота. Зараз вони перебувають у лікарні", - зазначили в прес-службі.

В ході огляду місця події було вилучено предмет, схожий на револьвер.

Зараз проводяться оперативно-розшукові заходи з розшуку зловмисників. Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України "Вбивство" і ч. 2 ст. 15, ст. 348 КК України "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця".

Нагадаємо, в кінці грудня в селі Білогородка Київської області злодії напали на працівників Державної служби охорони, при цьому розстрілявши одного з них.

У Києві під час затримання ґвалтівників поранено 3 міліціонера та 2 активіста

У Києві під час затримання ґвалтівників поранено 3 міліціонера та 2 активіста

(джерело фото: Facebook.com/maidanpresscenter)