ua en ru

У виправних установах України за останні 10 днів проведено 32 заходи передвиборчої агітації

У виправних установах України за останні 10 днів проведено 32 заходи передвиборчої агітації

У період із 13 по 23 жовтня у 29 установах Державної пенітенціарної служби України в установленому законодавством порядку відбулося 32 заходи передвиборчої агітації. Про це заявив начальник управління організаційно-аналітичного та документального забезпечення ДПтС Сергій Скоков, повідомили у прес-службі ДПтС.

За словами Скокова, в даний час головним завданням є забезпечення належної координації з окружними виборчими комісіями з отримання виборчих бюлетенів для спеціальних виборчих дільниць.

Під час селекторної наради керівники територіальних органів ДПтС зауважили стовідсоткове забезпечення відповідними ящиками для голосування, обладнані місця для вільного волевиявлення та наявність необхідних карток для голосування і т.д.

В апараті ДПтС України, з метою координації заходів щодо забезпечення в установах виконання покарань і слідчих ізоляторах належного правопорядку та безпеки під час проведення виборів, створено робочу групу, яка буде цілодобово здійснювати моніторинг та узагальнення інформації про хід голосування та стану правопорядку в установах.

Нагадаємо, у виборах Ради візьмуть участь понад 70 тис. українських ув'язнених.