ua en ru

У Херсонській області отруїлися 14 будівельників

У м. Нова Каховка Херсонської області до інфекційного відділення міської лікарні з попереднім діагнозом "гастроентероколіт" госпіталізовано 14 осіб (робочі будівельної бригади).

У м. Нова Каховка Херсонської області 20 червня до інфекційного відділення міської лікарні з попереднім діагнозом "гастроентероколіт" госпіталізовано 14 осіб (робітники будівельної бригади). Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що люди організовано харчувалися на будівельному майданчику.

Зараз в осередку захворювання проводиться комплекс санітарно-гігієнічних і профілактичних заходів. Ситуація знаходиться під контролем управління ДержНС України в Херсонській області.

Нагадаємо, наприкінці травня у Дніпропетровській області через харчове отруєння було госпіталізовано 13 школярів. "30 травня в м. Дніпропетровськ до обласної клінічної лікарні з болями в животі і ротовій порожнині госпіталізовано 13 учнів п'ятого класу загальноосвітньої школи №39, які після закінчення уроків разом із класним керівником відпочивали в парку і вживали прохолодні напої", - йшлося в повідомленні.