ua en ru

В ДТП на Броварському проспекті у Києві загинув міліціонер, 6 людей поранені

В ДТП на Броварському проспекті у Києві загинув міліціонер, 6 людей поранені

У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася сьогодні в 12:30 на Броварському проспекті у Києві, загинув міліціонер, поранені були 6 осіб, в тому числі два військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва.

"За фактом масштабної аварії на Броварському проспекті, в результаті якої одна людина загинула, ще шестеро отримали травми, розпочато досудове розслідування. Відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого)", - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що в 12:30 біля мосту Метро в Києві автомобіль Mitsubishi Galant втратив керування на засніженій дорозі, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з ЗАЗ-Daewoo.

Після цього Mitsubishi врізався у зустрічний інкасаторський мікроавтобус Volkswagen, а потім вдарився у відбійник. Мікроавтобус після зіткнення відкинуло на Mitsubishi Pajero, який рухався в попутному напрямку.

"В результаті ДТП 30-річний лейтенант міліції, який перебував за кермом Mitsubishi Galant, загинув на місці. Двоє його пасажирів, теж співробітники внутрішніх справ, травмовані. В аварії також постраждали водій і троє пасажирів мікроавтобуса, двоє з них - військовослужбовці Національної гвардії України", - повідомили в прокуратурі.

Причини та обставини ДТП встановлюються. Хід розслідування перебуває на особистому контролі керівництва столичної прокуратури.

Нагадаємо, сьогодні вранці через снігопад в Києві були 10-бальні затори. Станом на 13:00 в правоохоронні органи надійшла інформація про 120 ДТП у столиці.