ua en ru

У Донецьку чути часті залпи з різних видів гармат, - мерія

У Донецьку чути часті залпи з різних видів гармат.

У Донецьку чути часті залпи з різних видів гармат. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

"Станом на 17:30 обстановка в місті вкрай напружена. Жителі повідомляють про те, що практично у всіх районах чути часті залпи з різних видів гармат", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в мерії, у другій половині дня в результаті артобстрілу в Куйбишевському районі Донецька були пошкоджені житлові багатоповерхові будинки та будинки приватного сектору. По вулиці Семенова-Тянь-Шаньского в будинок №17 снаряди потрапили в першому під'їзді в квартиру на 9 поверсі, у другому під'їзді - у квартиру на 6 поверсі. Вибуховою хвилею вибило шибки у сусідньому будинку №11, осколками пошкоджені припарковані автомобілі та газопровід. Є інформація про двох постраждалих мирних жителів. По вул. Артемівська зруйновані приватні житлові будинки 210 і 212, пошкоджено газопроводи.

У Київському районі снаряд потрапив в дев'ятиповерховий житловий будинок 194а, по вул. Артема. Ступінь пошкоджень встановлюється. Там також має місце пошкодження на газових мережах. У зв'язку з цим відключені від газу будинку 204, 204а, 206а, 206б, 208, 210а, 210б.