ua en ru

У Донецьку через нічний обстріл поранено два жителя, - мерія

У Донецьку через обстріл в ніч на 21 вересня в Куйбишевському районі два жителя отримали осколкові поранення, зруйновано житлові будинки.

У Донецьку через обстріл в ніч на 21 вересня в Куйбишевському районі два жителя отримали осколкові поранення, зруйновано житлові будинки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Ніч у Донецьку пройшла напружено. Зазнав артобстрілу Куйбишевський район. В результаті попадання снарядів пошкоджені житлові будинки №200 по вулиці Олексія Толстого, №152 по вулиці Уржумской, №2б по вулиці Криничної, а також гаражі в кооперативі "Угольок 3", розташованому за адресою вул. Калініна 107а. Постраждали два мирних жителя. Вони отримали осколкові поранення і були доставлені в лікувальні установи", - йдеться в повідомленні.

Станом на 9:00 повідомлення про події в районах міста не надходять. Також, за словами прес-служби мерії міста, немає збоїв у роботі комунальних служб і громадського транспорту.

Нагадаємо, вчора у Донецьку стався вибух на казенному заводі хімічних виробів, постраждалих в результаті інциденту не було.