ua en ru

У Донецьку частково знеструмлено два райони міста, - мерія

У Донецьку в результаті нічного відключення підстанцій частково знеструмлено Куйбишевський та Київський райони.

У Донецьку в результаті нічного відключення підстанцій частково знеструмлено Куйбишевський та Київський райони. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької міськради.

"В 1 годину 35 хвилин сталося відключення 124 станцій живляться від живильної підстанції "Гілка". Без електрики залишилися частину Ворошиловського та Київського районів. Причини відключення встановлюються. На 8 ранку енергетики відновили електропостачання 24 підстанцій. Роботи тривають", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, ніч з 16 на 17 жовтня в Донецьку пройшла напружено, у Ленінському, Ворошиловському та Київському районах не стихали залпи.

"Станом на 9.00 в місті неспокійно. Жителі повідомляють про те, що періодично одиночні постріли з великокаліберних гармат і вибухи чути в Кіровському, Куйбишевському і Київському районах", - додали в прес-службі.

Також було знеструмлено Центральний водопровідний вузол, але в найкоротші строки його електропостачання було відновлено за резервною схемою. Крім того, в 4:00 були пошкоджені лінії, за якими напруга надходить на Північний водопровідний вузол. Ремонтні роботи на пошкодженій ділянці ведуться.

Станом на 9.30 громадський транспорт у Донецьку працює у штатному режимі.

Нагадаємо, за обстрілу шахти ім. Засядька в Донецьку 16 жовтня були евакуйовані 668 гірників.