ua en ru

В Дніпропетровській обл. у результаті інциденту з суддею громадянин отримав поранення травматичною зброєю

В Дніпропетровській обл. у результаті інциденту за участю судді одного з районних судів області громадянин отримав поранення травматичною зброєю, розпочато кримінальне провадження. Про це повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської обл.

Згідно з повідомленням, 21 липня 2013 р. до місцевої лікарні доставлено громадянина з тілесними ушкодженнями, спричиненими, у тому числі, травматичною зброєю.

"Першочерговими слідчими діями встановлено, що одним з учасників цієї події є суддя одного з районних судів області", - йдеться в повідомленні.

Відомості за даним фактом слідчим міськвідділу міліції внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).

Читайте також: У Донецькій обл. міліціонери затримали двох охоронців магазина, які знущалися над колегою

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Новомосковським МВ ГУМВС України в Дніпропетровській обл.

"На даний час проводяться першочергові невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення об'єктивних обставин події", - йдеться у повідомленні.