ua en ru

Турчинов доручив МВС та СБУ розслідувати замах на життя Кернеса

В.о. Президента України, спікер Олександр Турчинов доручив Міністерству внутрішніх справ і службі безпеки України розслідувати замах на життя Харкова Геннадія Кернеса

В.о. Президента України, спікер Олександр Турчинов доручив Міністерству внутрішніх справ і службі безпеки України розслідувати замах на життя Харкова Геннадія Кернеса. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Верховної Ради.

"В.о. президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов доручив МВС і СБУ негайно провести розслідування замаху на життя мера Харкова Геннадія Кернеса і доповісти про результати", - говориться всообщении.

В даний час лікарі Харківської лікарні швидкої допомоги прооперували мера Харкова Геннадія Кернеса. За їх оцінками, загроза його життя зберігається. Харківський голова зараз знаходиться без свідомості. У Кернеса була пробита грудна клітка і пошкоджені внутрішні органи.

Нагадаємо, сьогодні близько 12:00 було скоєно замах на мера р. Харкова Геннадія Кернеса, коли він їхав на велосипеді по Бєлгородському шосе. Харківський міський голова отримав вогнепальне поранення в спину. Міліція порушила справу за фактом замаху Кернеса.