ua en ru

Суд постановив повернути Міноборони ангари в Києві вартістю 1,3 млн грн

Суд постановив повернути Міноборони ангари в Києві вартістю 1,3 млн грн
Господарський суд Києва постановив повернути Міноборони ангари в Києві вартістю 1,3 млн грн.

Господарський суд Києва постановив повернути Міноборони ангари в Києві вартістю 1,3 млн грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Центрального регіону.

"Військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України з метою захисту інтересів держави в особі Міністерства оборони України подала скаргу в Господарський суд Києва на неправомірне рішення державного виконавця відділу державної виконавчої служби Деснянського районного управління юстиції у р. Києві щодо закриття виконавчого провадження про повернення майнового комплексу (ангарів для зберігання військового спорядження) загальною площею більше 800 кв м і вартістю понад 1,3 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, що господарський суд Києва задовольнив скаргу військового прокурора і зобов'язав відділ державної виконавчої служби повернути в примусовому порядку Міністерству оборони України зазначений майновий комплекс.

Нагадаємо, раніше суд зобов'язав підприємство повернути державі 2 млн грн, виділених на ремонт відділення Держприкордонслужби.