ua en ru

Суд у справі Ігора Індила сьогодні допитав ще чотирьох свідків

Деснянський райсуд м. Києва сьогодні 19 липня 2013 р. під час розгляду по суті справи щодо загибелі студента Ігора Індила допитав ще чотирьох свідків. Про це заявила державний обвинувач Наталія Сьома, повідомила прес-служба прокуратури Деснянського району м. Києва

Сьома повідомила, що в ході сьогоднішнього засідання свідчення надали двоє співробітників міліції, які 17 травня 2010 р. чергували у приміщенні Шевченківського райуправління міліції: охоронець адміністративного корпусу цієї будівлі, а також колишній начальник Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві.

"Усі свідки у суді підтвердили покази, надані ними під час досудового слідства", - заявила прокурор.

Наступне засідання призначено на 24 липня 2013 р.

Нагадаємо, вчора суд у справі щодо загибелі Ігора Індила допитав двох свідків: дільничного інспектора, який затримував студента, а також лікаря швидкої медичної допомоги, який того дня виїжджав на виклик до Шевченківського райуправління міліції.

Читайте також: У Києві суд почав розгляд справи щодо загибелі Ігоря Індила

Як відомо, 20-річний Ігор Індило помер 17 травня 2010 р. в приміщенні Шевченківського райвідділу міліції. Обвинуваченими у справі щодо його загибелі є двоє правоохоронців. Одному з них інкримінується перевищення службових повноважень, іншому - службова недбалість.