ua en ru

Снаряд бойовиків потрапив в будівлю, де ночував голова Станично-Луганської РДА, - Москаль

Снаряд бойовиків вночі потрапив в будівлю, де ночував голова Станично-Луганської районної державної адміністрації Євген Бидашко.

Снаряд бойовиків вночі потрапив в будівлю, де ночував голова Станично-Луганської районної державної адміністрації Євген Бидашко. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Цієї ночі під обстріл терористів потрапив голова Станично-Луганської райдержадміністрації Євген Бідашко. Після двох годин ночі с. Макарове (передмістя Станиці Луганської) бойовики ЛНР обстріляли з систем залпового вогню "Град". Один із снарядів потрапив у будинок, де ночував голова РДА. Будівля частково зруйновано, через вибиті вікна всередину залетіли осколки. На щастя, Е. Бидашко не поранений, вранці він вийшов на роботу для того, щоб підрахувати збитки від нічних обстрілу", - йдеться в повідомленні.

За словами Москаля, Станично-Луганський район було найважче призначити голови РДА, тому що ніхто не погоджувався на цю посаду через небезпеку для життя.

"Насилу знайшли відповідну кандидатуру з іншого регіону України - колишнього співробітника МВС Євгена Бидашко. Який, ризикуючи життям, під кулями і снарядами представляє українську владу в крайній точці Луганській області, що знаходиться під контролем нашого уряду. Перше: спілкувався з головою РДА по телефону. Це бойовий офіцер, який, будучи в МВС, пройшов найгарячіші у криміногенному плані точки України. Настрій у нього нормальний, районна адміністрація в Станиці буде працювати і далі", - наголосив голова ЛОДА.

Зазначимо, 13 листопада Президент України Петро Порошенко призначив Євгена Бідашка головою Станично-Луганської районної державної адміністрації Луганської області.

Нагадаємо, вчора Москаль повідомляв, що в результаті обстрілу бойовиками Станично-Луганського району пошкоджено школа, дитсадок та житлові будинки.