ua en ru

Сили АТО витіснили бойовиків з-під Смілого, - штаб

Сили антитерористичної операції в результаті проведення пошуково-рейдових дій витіснили бойовиків, що діяли в районі н. п. Сміле Луганської області.

Сили антитерористичної операції в результаті проведення пошуково-рейдових дій витіснили бойовиків, що діяли в районі н. п. Сміле Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Після проведення пошуково-рейдових дій підрозділами сил АТО банди бойовиків, що діяли в районі н.п. Сміливе, розсіяні і відступили. Протягом доби бойовики втратили особового складу - до 14 осіб, один танк, одну самохідну артилерійську установку і один міномет", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Також, згідно з повідомленням штабу, в ніч на 20 жовтня бойовики з мінометів обстріляли позиції українських військових в районі н.п. Авдіївка, Рідкодуб, Ольховатка, Дебальцеве, Нікішино. З РСЗВ БМ-21 "Град" бойовики вели вогонь по підрозділах сил АТО в районі Тоненьке Донецької області.

Також, штаб АТО заявляє, що донецький аеропорт та Маріуполь залишаються під контролем сил АТО.

Нагадаємо, вчора штаб АТО повідомляв, що українські військові знищили танк бойовиків в районі 32-го блокпосту біля н. п. Сміливе (Луганська область).