ua en ru

СБУ затримала трьох осіб, підозрюваних в участі в масових заворушеннях у Харкові

Служба безпеки України затримала трьох осіб, підозрюваних в участі в масових заворушень під час захоплення Харківської обласної державної адміністрації 1 березня

Служба безпеки України затримала трьох осіб, підозрюваних в участі в масових заворушеннях під час захоплення Харківської обласної державної адміністрації 1 березня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ

"Служба безпеки України в рамках кримінального провадження за ч.1 ст.294 (масові заворушення) Кримінального кодексу України затримала трьох осіб, які підозрюються в участі в масових заворушеннях під час захоплення Харківської обласної державної адміністрації 1 березня 2014 р.", - йдеться в повідомленні.

Стосовно всіх затриманих судом обрано запобіжні заходи. Ведеться слідство.

Нагадаємо, 1 березня будівля Харківської обласної державної адміністрації пікетували прихильники федералізації.

Раніше СБУ повідомила про затримання двох громадян Російської Федерації в Луганській області, які планували брати участь у заходах екстремістського характеру.

"При спробі незаконного перетину державного кордону поза пунктом пропуску в Луганській області співробітники СБУ та Державної прикордонної служби затримали двох громадян РФ, які за завданням російських спецслужб повинні були прийняти участь у заходах екстремістського характеру", - йдеться в повідомленні.