ua en ru

СБУ затримала трьох бойовиків ДНР, які зберігали арсенал зброї та боєприпасів

СБУ затримала трьох бойовиків ДНР, які зберігали арсенал зброї та боєприпасів
Контррозвідка Служби безпеки України від 29 жовтня в місті Гірник Донецької області затримала трьох терористів так званої "Донецької народної республіки", які зберігали арсенал зброї та боєприпасів.

Контррозвідка Служби безпеки України від 29 жовтня в місті Гірник Донецької області затримала трьох терористів так званої "Донецької народної республіки", які зберігали арсенал зброї та боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зокрема, в будинку голови групи виявлено обладнаний тайник, з якого вилучили чотири гранатомети з запалами, димову шашку, 9 гранати для протитанкових гранатометів, кулеметну стрічку, споряджену сотнею патронів, 9 порохових зарядів, детонатори, радіостанцію і майже п'ять тисяч патронів калібру 5,45 і 7,62 мм.

СБУ встановила, що арсенал зброї зловмисники планували днями передати новій групі найманців, які хотіли вчинити теракти і напади на позиції українських військових, а також залякувати місцевих жителів.

Зараз правоохоронці встановлюють спільників затриманих осіб.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала громадянина Російської Федерації Станіслава Жадана 1991 року народження, який за гроші приєднався до терористів ДНР.