ua en ru

Прокуратура розслідує справу проти екс-чиновників Херсонської ОДА, примушували бюджетників їздити на "Антимайдан"

У відношенні посадових осіб Херсонської облдержадміністрації та її районних ланок, які змушували працівників бюджетної сфери їздити на "Антимайдан", відкрито кримінальне провадження.

У відношенні посадових осіб Херсонської облдержадміністрації та її районних ланок, які змушували працівників бюджетної сфери їздити на "Антимайдан", відкрито кримінальне провадження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Херсонської області.

"Прокуратурою Херсонської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами зловживань владою та службовим становищем з боку колишніх посадових осіб Херсонської обласної державної адміністрації та керівників районних ланок, внаслідок чого грубо порушені угоди про працю з працівниками бюджетних установ і незаконно організовані їх виїзди для участі в акціях "Антимайдана", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прокуратурі, в даний час вирішується питання про передачу кримінальної справи для розслідування в слідчий відділ прокуратури області.

Нагадаємо, 9 вересня Президент України Петро Порошенко призначив Андрія Путілова головою Херсонської обласної державної адміністрації.