ua en ru

Під Краматорському починається фінальний етап антитерористичної операції, - ІО

Під Краматорськом починається фінальний етап антитерористичної операції.

Під Краматорськом починається фінальний етап антитерористичної операції. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"В районі населеного пункту Староварваровка в 30 км від Краматорська починається фінальний етап операції українських силовиків проти проросійських терористів", - пише представник групи ІС.

Згідно з повідомленням, на даний момент населений пункт, в якому засіла угруповання терористів, що узяли в щільне кільце українськими силовиками. Терористи займають оборону в житлових будинках, де також знаходяться місцеві жителі.

Керівництво операції приймає заходи по коригуванню дій силовиків з тим, щоб при нейтралізації бойовиків не постраждали мирні громадяни.

"На даний момент серед українських силовиків є поранені, загиблих немає. Кілька терористів знищено, точної інформації щодо чисельності знищених на даний момент немає", - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, 11 травня в Донецькій і Луганській областях пройшов референдум, на який виносилися питання про незалежність регіону. Явка на референдумі в Донецькій області склала 74,87%, за незалежність регіону за підсумками обробки 100% бюлетенів проголосували 89,07%. У той же час, в Луганській обл. за створення Луганської народної республіки проголосували 96% громадян, що взяли участь у референдумі, а явка склала 75%.