ua en ru

Начальник міліції Маріуполя Андрощук звільнений з полону, - Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про звільнення керівника Маріупольського міськуправління міліції Валерія Андрощука, захопленого сепаратистами в полон 9 травня в Маріуполі Донецької області.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про звільнення керівника Маріупольського міськуправління міліції Валерія Андрощука, захопленого сепаратистами в полон 9 травня в Маріуполі Донецької області. Про це Він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Звільнили захопленого 9 травня в Маріуполі Валерія Андрущука. Дай Бог йому здоров'я! Спасибі всім, хто допоміг", - написав міністр.

У той же час нардеп Олег Ляшко у своєму Facebook повідомляє, що Андрущук знаходиться в дуже важкому стані.

"Спільними зусиллями вдалося визволити з полону диверсантів нашого Героя, начальника УВС міста Маріуполя, справжнього патріота Валерія Андрущука. Він живий, але в дуже важкому стані: черепно-мозкова травма, забій головного мозку, зламані ребра, багато гематом на тілі. Сподіваюся, він скоро видужає", - написав Ляшко.

Нагадаємо, 11 травня ряд ЗМІ повідомив про те, що Андрощук був знайдений повішеним 10 травня в районі маріупольського аеропорту.