ua en ru

Завтра запланована відправка ще 2 літаків з тілами загиблих при катастрофі Boeing-777

Завтра запланована відправка ще двох літаків з тілами загиблих при катастрофі Boeing-777 "Малайзійських авіаліній".

Завтра, 24 липня, запланована відправка ще двох літаків з тілами загиблих при катастрофі Boeing-777 "Малайзійських авіаліній". Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

"Станом на 19:00 23 липня 2014 року міжнародними експертами підготовлено до відправлення 51 контейнер з тілами та фрагментами тіл загиблих пасажирів літака Boeing-777 "Малазійських авіаліній". На завтра запланована відправка цих контейнерів на двох літаках міжнародного аеропорту "Харків" до міста Ейндховена Королівства Нідерландів", - йдеться в повідомленні.

На даний час на території ДП "Завод ім. Малишева" група міжнародних експертів, серед яких - експерти з Нідерландів, Австралії, Малайзії, США та Великобританії, продовжують роботу над оглядом тіл загиблих та підготовкою їх до транспортування в Нідерланди згідно домовленості України та усіх країн, чиї громадяни загинули у цій авіакатастрофі.

Як повідомлялося, 23 липня із Харкова до Ейндховена здійснено два авіарейси. Для проведення експертизи в Нідерланди доставлено 40 контейнерів з тілами і фрагментами тіл загиблих пасажирів.

Нагадаємо, Нідерландський рада з безпеки офіційно взяла на себе відповідальність за розслідування обставин аварії пасажирського літака Malaysia Airlines на сході України.