ua en ru

МВС проводить перевірку з приводу незаконного утримання людей у КМДА

Міністерство внутрішніх справ проводить перевірку з приводу незаконного утримання людей у КМДА.

Міністерство внутрішніх справ проводить перевірку з приводу незаконного утримання людей у КМДА. Про це повідомляє прес-служба МВС у м. Києві.

Вчора, 8 січня 2014 р., близько 4:00 активісти повідомили в Шевченківське РУ ГУМВС України в місті Києві, що на Євромайдані затримано чоловіка з пістолетом.

За їх словами, людина, ймовірніше за все, може бути провокатором. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група райуправління в повному складі.

В цей же час до чергової частини Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві надійшло повідомлення від представників посольства РФ про те, що в приміщенні КМДА незаконно утримують дівчину - громадянку Росії.

По прибуттю до місця події міліціонери встановили, що годиною раніше протестувальники затримали дівчину та хлопця, привели їх до приміщенні столичної мерії, де утримували до приїзду міліціонерів.

В подальшому правоохоронці вилучили в чоловіка пристрій для відстрілу гумових куль та опитали свідків. До речі, всі необхідні дозвільні документи на носіння та зберігання такого роду зброї у нього були при собі.

Після того, як чоловіка та його супутницю відпустили, чоловік звернувся до міліції з заявою про зникнення в нього грошей.

Всю інформацію внесено в єдиний облік. Проводиться подальша перевірка.