ua en ru

МВС заперечує участь батальйону Національної "Дніпро" у зіткненнях в Красноармійську

Міністерство внутрішніх справ України (МВС) спростовує інформацію про участь батальйону "Дніпро" у зіткненнях в Красноармійську (Донецька область).

Міністерство внутрішніх справ України (МВС) спростовує інформацію про участь батальйону Національної гвардії України "Дніпро" у зіткненнях в Красноармійську (Донецька область). Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"МВС спростовує заяви деяких ЗМІ про те, що в ході зіткнень в місті Красноармійську Донецької області брали участь співробітники батальйону міліції спеціального призначення "Дніпро", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у МВС, дане спеціальний підрозділ міліції взагалі не покидало територію Дніпропетровської області.

Крім того, МВС розпочато розслідування сьогоднішніх подій в місті Красноармійську за статтею умисне вбивство. Відповідний запис внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Раніше сьогодні в місцевих ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Красноармійськ увійшли озброєні військові батальйону "Дніпро" Національної Гвардії України, які взяли під охорону Красноармійський міськрада та міський відділ міліції.

Пізніше з'явилося повідомлення про перестрілку в центрі Красноармійська, в якій нібито брали участь бійці батальйону "Дніпро". Повідомлялося про одного вбитого і одного пораненого.