ua en ru

Міліція затримала трьох активістів під час демонстрації КПУ на Хрещатику, - МВС

Працівники міліції затримали трьох осіб у ході демонстрації КПУ на Хрещатику, які доставлені в Шевченківське райуправління міліції. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

За інформацією МВС, близько 11:00 кілька молодих людей намагалися перешкодити учасникам ходи Хрещатиком і вчинити протиправні дії. Працівники міліції, задіяні в охороні громадського порядку, відреагували миттєво і не допустили правопорушень.

"Затримано три особи. Зараз вони доставлені в Шевченківське райуправління міліції Києва, з метою з'ясування обставин події та складання процесуальних документів для їх притягнення до відповідальності", - йдеться в повідомленні.

У той же час на Європейській площі близько 10-12 тис. демонстрантів від Комуністичної партії України (КПУ) проводять мітинг, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Серед демонстрантів спостерігається велика кількість молоді. Всі учасники акції одягнені у футболки і кепки з партійною символікою КПУ. У всіх мітингувальників святковий настрій. Демонстрація проходить спокійно і не носить агресивного характеру.

Читайте також: У Києві міліція затримала двох учасників поморанчевой революції, які намагалися перешкодити демонстрації КПУ.