ua en ru

Кортеж Азарова застряг у сніговому заметі на Дарницького мосту

Кортеж прем'єр-міністра України Миколи Азарова застряг у сніговому заметі на під'їзді до Дарницького мосту. Про це повідомляє "5 канал".

Сьогодні, 24 березня, Азаров особисто інспектував, як організовано виконання указу Президента України "Про здійснення невідкладних надзвичайних заходів щодо подолання наслідків безпрецедентних снігопадів в Україні". Азаров об'їхав Києво-Святошинський і Обухівський райони області, Голосіївський, Дарницький, Подільський і Печерський райони столиці. Він побачив реальну ситуацію як на автошляхах загального користування, так і на міських вулицях, прибудинкових проїздах тощо.

Азаров побував на підстанції швидкої допомоги дитячої лікарні, в супермаркеті у спальному районі, спілкувався з киянами на вулицях, біля станцій метро.

Глава уряду оцінив ситуацію дійсно, як вона є: машина прем'єр-міністра не змогла проїхати з правого на лівий берег Дарницьким мостом, оскільки сніг не був прибраний.

Відкопувати автомобіль довелося охоронцям та водію прем'єра, у той час, як сам Азаров давав коментарі представниками ЗМІ.

"Об'єктивно ситуація дуже важка. Потрібні додаткові сили і засоби, в тому числі додаткові фінансові ресурси. Оперативний штаб з надзвичайних ситуацій визначить необхідні рішення, і Уряд їх прийме. Також ми будемо займатися організацією ритмічного постачання молочних продуктів, хліба тощо", - заявив Азаров.

Читайте також: Снігопад дістався до влади: Миколі Азарову довелося пересуватися на роботу пішки (відео)