ua en ru

Бойовики штурмували позиції сил АТО в Авдіївці і Луганському, - штаб

Бойовики штурмували позиції сил АТО в Авдіївці і Луганському, - штаб

Бойовики за минулу добу штурмували позиції сил антитерористичної операції в Авдіївці та Луганському поблизу Дебальцеве Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"Двічі ворог безуспішно намагався штурмувати наші позиції в Авдіївці на Донецькому напрямку і селищі Луганське поблизу Дебальцеве", - йдеться в повідомленні.

Загалом, за минулу добу бойовики 32 рази застосовували зброю проти сил АТО уздовж лінії розмежування. Так, 14 разів вони вели обстріл з артилерії і мінометів, 27 - зі стрілецької зброї і гранатометів.

Зокрема, вночі з 1 на 2 березня в зоні АТО противник 4 рази завдавав вогневі удари на Донецькому напрямку.

"У 21:55, 22:20 селище Піски був обстріляний зі стрілецької зброї. В 22:55 незаконні збройні формування застосовували артилерію проти позицій українських військ поблизу Авдіївки. А в 2:20 наших воїнів у Пісках обстрілював снайпер", - повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському, Луганському та Дебальцевському напрямках порушень режиму припинення вогню з 21:00 1 березня до 6:00 2 березня не зафіксовано.

Нагадаємо, за даними координатора групи "Інформаційне опір" Дмитра Тимчука, бойовики намагаються витіснити сили АТО з їх позицій в районі Красногорівка Донецької області.