ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в районах 5 населених пунктів, поранено військовослужбовця, - штаб

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в районах 5 населених пунктів, поранено військовослужбовця, - штаб Джерело фото:EPA
Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції в районах п'яти населених пунктів, в результаті чого було поранено одного військовослужбовця.

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції в районах п'яти населених пунктів, в результаті чого було поранено одного військовослужбовця. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Обстановка в районі населених пунктів Вуглегірськ, Чорнухине, Міус, Трьохізбенка, Кримське складна. Бойовики неодноразово обстріляли наші позиції, розташовані поблизу цих населених пунктів. В результаті обстрілу один український військовий отримав поранення, його направили до медичного закладу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, бойовики з "Градів" обстріляли райони Тоненького та Авдіївки, двічі обстріляли донецький аеропорт, а також житлові квартали Кіровського.

В районі Маріуполя штаб продовжує фіксувати регулярні прольоти безпілотних літальних апаратів і вживає заходи для їх нейтралізації.

Нагадаємо, бойовики сьогодні обстріляли Новотошківку Луганської області, в результаті чого є один загиблий та кілька поранених серед мирних жителів.