ua en ru

Бойовики на Донбасі сформували 4 ударні угруповання з 14-15 тис. російських найманців, - ІС

Бойовики на Донбасі сформували 4 ударні угруповання з 14-15 тис. російських найманців, - ІС Джерело фото:facebook.com
Бойовики на Донбасі закінчили формування 4-х ударних угруповань, до складу яких увійшли близько 14-15 тисяч російських найманців і військовослужбовців РФ, а також 10-12 тисяч бойовиків з місцевих бандформувань.

Бойовики на Донбасі закінчили формування 4-х ударних угруповань, до складу яких увійшли близько 14-15 тисяч російських найманців і військовослужбовців РФ, а також 10-12 тисяч бойовиків з місцевих бандформувань. Про це повідомив у своєму Facebook керівник громадської групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, угрупування розділені наступним чином: Луганське (район Первомайськ-Луганськ-Станиця Луганська), Горлівсько-Донецьке, Волновахсько-Тельмановське, Новоазовське.

"До складу даних угруповань входять 110-115 танків, 250-280 ББМ (бойових броньованих машин) типу БМП, БТР, МТ-ЛБ, 80-100 знарядь ствольної артилерії і установок РСЗВ, близько 500 одиниць автотранспорту (від російських армійських броньованих Камазів і паливозаправників до саморобних ган-траків)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1 листопада батальйон "Донбас" заявив про концентрацію російських військ для можливого просування до Бердянську (Запорізька область).