ua en ru

Аваков уточнив, що в місцях проживання Ставицького вилучено 4,8 млн доларів

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уточнив, що при обшуку місць проживання екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького правоохоронці вилучили 4,8 млн доларів.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уточнив, що при обшуку місць проживання екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького правоохоронці вилучили 4,8 млн доларів. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"42 кілограми золота, 4,8 мільйона доларів готівкою, мішечки з каменями, схожими на діаманти, 16 дорогих годин... - такі результати обшуків у місцях проживання екс-міністра енергетики Едуарда Ставицького", - зазначив Аваков.

Так, у ході проведених обшуків вилучено: 4,8 млн дол. готівкою; золоті злитки загальною вагою 42 кг; дорогі наручні годинники відомих світових брендів; велика кількість виробів з дорогоцінних металів; коробочки з каменями, схожими на діаманти; безліч документів на нерухомість, частки в компаніях, земельні ділянки; документи на реєстрацію зарубіжних компаній в різних офшорних юрисдикціях; банківські картки, документація на рахунки у низці банків.

Аваков уточнив, що в місцях проживання Ставицького вилучено 4,8 млн доларів

(джерело фото: Facebook.com/arsen.avakov)