ua en ru

Армія повністю контролює район села Андріївка біля Слов'янська, - Міноборони

Армія повністю контролює район села Андріївка біля Слов'янська (Донецька область).

Армія повністю контролює район села Андріївка біля Слов'янська (Донецька область). Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Міністерство оборони України повідомляє, що після запеклого бою в районі села Андріївка поблизу Слов'янська ситуація в районі цього населеного пункту локалізована і повністю контрольована. Колонні підрозділи Збройних сил України вдалося вийти з-під обстрілу і відбити напад терористів. При цьому група озброєних екстремістів здійснювала вогневе напад із застосуванням важкого і стрілецького озброєння і активно застосовувала ручні гранати", - йдеться в повідомленні

У відомстві нагадали, що цієї ночі в ході бою в Андріївці загинули два десантника: один від кулі снайпера, другий - від вибуху гранати. Семеро десантників отримали поранення різного ступеня тяжкості.

"Проте всі вони відмовляються від госпіталізації і клопочуть перед командуванням залишити їх в строю і дати можливість продовжувати брати участь в антитерористичній операції. Пораненим десантникам надана медична допомога, а остаточне рішення щодо їх перебування рядах підрозділу залежить від лікарів", - підкреслили у відомстві.