ua en ru

Майже 700 автомобілів стоять у чергах на пунктах пропуску в зоні АТО

Майже 700 автомобілів стоять у чергах на пунктах пропуску в зоні АТО Фото: перевірка автомобіля на пункті пропуску в зоні АТО

У порівнянні з попереднім днем спостерігається збільшення транспортного потоку

Майже 700 автомобілів стоять у чергах на пунктах пропуску на лінії розмежування в зоні антитерористичної операції (АТО) станом на ранок 19 листопада. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби.

"Сьогодні вранці на КПВВ "Зайцеве" і "Георгіївка" на оформлення чекало близько 400 і 150 транспортних засобів відповідно, які направляються на виїзд до неконтрольованої території. Менші черги автомобілів спостерігаються на КПВВ "Новотроїцьке" і "Гнутове": 60 і 10 транспортних засобів на виїзд відповідно. На КПВВ "Гнутове" на в'їзд чекало - 70 автомобілів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, обстановка в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні АТО, залишається динамічною. У минулу добу відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку в порівнянні з попереднім днем.

Загалом вчора через контрольні пункти пройшли таку кількість осіб і транспортних засобів: КПВВ "Погоди" - 8094 людина і 1162 транспортних засобів; КПВВ "Георгіївка" - 3978 осіб і 1056 транспортних засобів; КПВВ "Новотроїцьке" - 6647 людина і 2301 транспортних засобів; КПВВ "Гнутово" - 2701 осіб та 574 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 1985 людина.

Нагадаємо, вчора ДПС зафіксувала збільшення пасажиро-транспортного потоку на пунктах пропуску в зоні АТО.