ua en ru
РБК-Украина » Главные темы » Презентація iPhone 7

Презентація iPhone 7

У середу, 7 вересня, відбудеться офіційна презентація Аpple iPhone 7 і iPhone 7 +, онлайн-трансляцію якої можна буде дивитися у нас на сайті.

Кардинальних змін дизайну новинки не буде, проте ще до презентації стало відомо, що Аpple iPhone 7 виконаний в ультратонкому пило - і вологозахищеному корпусі. Пластикові вставки антен будуть переміщені у верхню і нижню частини корпусу. Нова модель представлена в декількох кольорах - золотий, "рожеве золото", "чорний космос", "сірий космос" і "глибокий синій". 

Презентація iPhone 7состоится в двох модифікаціях - 4,7 дюймовий iphone 7 і 5,5 дюймовий iPhone 7 Plus.Користувачів порадують поліпшені параметри камери, а у версії Plus буде встановлена подвійна система камери для більш якісних і яскравих знімків. Також збільшена ємність батареї, завдяки чому можливість автономної роботи збільшиться на пару годин.

В iPhone 7 Аpple відмовилася і від стандартного роз'єму навушників, тепер прослуховувати аудіо можна буде через Bluetooth-гарнітуру або зарядний Lightning-коннектор.