ua en ru

Зубко: завершення розслідування катастрофи Boeing очікується в лютому 2016 р

Зубко: завершення розслідування катастрофи Boeing очікується в лютому 2016 р Фото: Геннадій Зубко

При потребі розслідування може бути продовжено

Завершення кримінального розслідування катастрофи малайзійського Boeing (Боїнг 777) на Донбасі очікується в лютому 2016 року, але може бути продовжено. Про це в ході брифінгу повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва и житлово-комунального господарства України, голова урядової комісії з розслідування причин авіакатастрофи Boeing Геннадій Зубко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наступний крок - завершення кримінального розслідування, яке проводиться Спільною групою з розслідування (Joint Investigation Team) за участю України, Нідерландів, Австралії, Бельгії та Малайзії, і буде завершено на початку 2016 року", - зазначив Зубко.

Разом з тим, він зауважив, що термін завершення кримінального розслідування може бути пролонговано.

Разом з тим, заступник міністра закордонних справ з питань євроінтеграції Олена Зеркаль зазначила, що кримінальне розслідування у зв'язку зі знаходженям рештків пасажирів на Донбасі може бути продовжено до середини року, або й до осені.

Нагадаємо, Рада безпеки Нідерландів опублікувала остаточний звіт з розслідування аварії малайзійського Boeing 777 на Донбасі.