ua en ru

Зубко доручив перевірити всі установи для літніх людей

Зубко доручив перевірити всі установи для літніх людей Фото: Зубко доручив перевірити всі будинки престарілих щодо їх діяльності
Автор: РБК-Украина

Перевірки пройдуть у всіх регіонах України

Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко доручив перевірити всі об'єкти, де проживають люди похилого віку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Таке рішення було прийнято на засіданні оперативного штабу з вивчення обставин пожежі у селі Літочки під Києвом. Перевірки пройдуть у всіх регіонах України


Крім цього, Зубко дав доручення створити оперативний штаб на рівні області для ліквідації наслідків трагедії та невідкладної допомоги постраждалим".

Склад урядової комісії з розслідування причин виникнення пожежі затвердять у понеділок, 30 травня, на позачерговому засіданні уряду.

Також в повідомленні говориться, що президент України Петро Порошенко доручив голові Київської ОДА Максиму Мельничуку оголосити траур за жертвами пожежі.

Нагадаємо, в ніч з 28 на 29 травня сталася пожежа в будинку престарілих під Києвом. В результаті чого загинули 17 людей.